Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Subota 06.07.2013.
00:14
pressonline.rs A
Članovi švedske organizacije "Nordisk Ungdom"(Nordijska omladina) na Vidovdan 28. juna, pokušali su da zamene zastavu Kosova, koja je stajala na zgradi diplomatskog predstavništva Kosova u Stokholmu, sa zastavom Srbije.
Subota 06.07.2013.00:16
Ипак има и оних којима нису испране главе.
Subota 06.07.2013.00:38
Uz pomoc Slobodne Evrope oslobodicemo Kosmet ! Znaju danas SVI u zapadnoj EU ko su i sta su muslimni i kakva je to religija. Kada se oni budu oslobadjali svojih okupatora, tada je sansa i za Srbiju da povrati Kosmet..ako i tada Srbija ne bude okupirana kao danas. Svi danasnji potpisi nekog daciqija, vuciqija i ostalih polupismenih nikoliqija ce tada biti bezvredni i smesni ! U EU jos uvek vladaju globalni svetski vladari ali sa produbljivanjem krize dolazi im kraj i osvescivanje raje i izlazak i pobeda za Slobodu !!! Mislite sta god hocete (da sam lud itd) ali oslobadjanje Evrope ce se desiti za manje od 10 god..Do tada ako Srbi ne izaberu Postene Srbe na vlast, nestace zauvek kao narod !
Subota 06.07.2013.00:59
Molim sve Srbe da mu posalju bar par lepih reci zahvalnosti na: patrik.forsen@nordiskungdom.se Cuvajmo ovo malo pravih prijatelja kao malo vode na dlanu..Trebace nam uskoro jer nece doveka vladati globalizacija, banke, NWO itd itd.. Nece jos dugo Sluzba, komunjare, lopovi i kriminalci-politicari vladati Srbijom Srbija moze postati slobodna kada se Evropa bude oslobadjala ! Nema EU veze sa Evropom..EU je tvorevina trenutnih globalnih NWO vladara a to nema veze sa Evropom i njenom istorijom
Subota 06.07.2013.01:03
Nema slobodne Evrope, postoje pojedinci.Oficijalna politika drzave je sasvim nesta drugo od zelje poznanika. Dobro je da ih u svakom slucaju ima, ali ne samo na desnoj strani.Zasto? Opet ce to da iskoriste protiv Srbije kad dodje cas, a cas se blizi sa zorom na BI. Srbija je pokazala dovoljno postovanja, dapace sama sebe ponizuje kao niti jedna zemlja u svetu, radi ucenjenih ljudi. Nikad nije postojalo nesta sta se zove Evropom, osim podrucja ispupcenja ili poluostrva Azije.Ovo je samo nastavak pranja mozga nasim ljudima, KAKO NEGDE TAMO IMA DOBRIH EVROPLJANA. Koliko dobrih smo videli u zadnja tri rata, pa ako ni onda Srbin nije naucio LATINSKU MUDROST, onda da batalimo, pa da se izvinem.
Subota 06.07.2013.01:35
Slobodni evropski ljudi su samo privremeno okupirani od strane 'oficijelne drzavne politike'. 'Desna i leva strana' politike ne postoje..to su samo zvanicno-skolski primeri ispiranja mozga novim generacijama. Najbolja vlast za svaki narod imace program i 'leve i desne' politike. Obe su se pokazale kao pogresne i zato ih treba menjati. Kazes: "Nikad nije postojalo nesta sta se zove Evropom"..Mozda i nije ali ce da bidne..Zajednicki su nam neprijatelji...Ne znam gde zivis ali znam kako izgledaju ulice svih EU gradova: Azijati, kriminalci, islamiti kojima je 'halal' kada bilo sta lose urade protiv 'nevernika-hriscana', maramare, sitni lopovi iz novoprimljenih EU clanica..
Subota 06.07.2013.01:35
..To nece jos dugo da potraje, veruj mi na rec Srbiju nikada nisu izdali obicni evropljani, samo njihove ulizicke vlade pod komandom svetskih ekonomskih vladara..Ti vladari ce potrajati dok raja bude kupovala njihovo smece, gledala njihove tv programe i glasala za njihove potkupljene politicare..Na srecu Raje, sistem Robovlasnika je malo pogresan pa se urusava i gube kontrolu polako..O tome neki drugi put.. Previse svetlosti nekad zaslepi Pozz
Subota 06.07.2013.02:35
Na zalost ne mogu da verujem, razocarase me svaki put kad pogledam knjigu istorije. Nema tu neke Evrope, mozda pojedine drzavice, ona ne postoji.Ona je imaginacija dimnjaka, staklenih zgrada s praznim glavama. Fah id..oti su ti koje gledas po ulicama kako reazmislja o poslu, a ne vidi svet oko sebe. Vizija je terana napred zeljom , a ona pozitivom utabanom vaspitanjem i drustvom, to vise ne stanuje u Evropi. A bit ce samo gore. Ne vide to Evropljani jer su zasleljeni materijalnim interesom, postaju novi zombiji, novi Ameri. Koliko pojedinci mogu da naprave u sustavu kontrole smo videli neki dan.Cele vlade su kontrolisane. Videcemo da li ce rat da menja stvari. Mozda...
Subota 06.07.2013.14:55
Nemojte Hrvatijancima blokirati komentare i skidati ih.Ostavite ih da caskamo.Imamo im sta reci bez brige.
Subota 06.07.2013.15:00
Austrougarski vice-maršal Gherter: "Ja nisam video u svome životu, ni čuo za zveri u ljudskom obličiju poput hrvatskih vojnika. Mada su ratovali sa nama i prvenstveno služili za zastrašivanje i represiju nad narodom, ja kao čovek se stidim sto su stajali u našim redovima. U samoj borbi bi napuštali položaje, dok bi veoma vešto izbegavali protivničku vojsku i uvek se kretali ka zbegovima koje su sačinjavali goloruki ljudi, žene i deca. Kada bi ih ponekad i stizali činili su strahote od kojih se i nama dizala kosa na glavi. Oni su pogan svetu i evropskoj kulturi." Američki predsednik Hari Truman, posle upoznavanja sa ustaškim zverstvima kaže: "Hrvati su zakrzljao narod."
Subota 06.07.2013.15:14
Члановима шведске организације ``Нордијска омладина`` хвала до неба!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)